POPULAIR


Vulstations

Duikwinkels

Duikreizen

Duikcampings

Disclaimer

NIEUW


Wobbegong Amersfoort

Divecenter DiveSenses 

PREMIUM PARTNERS


NOB

DUIKEN

Nemo 33

WOSD

IAHD


Duiken is hét magazine

van de onderwaterwereld

Duiken brengt de onderwaterwereld bij je thuis

© 2010 - 2020 Duiklucht.nl    

  Uitsluitend NEN-EN 12021 gekeurde vulstations      Deskundig advies      Landelijke dekking   

Mail: info@duiklucht.nl Mail: info@duiklucht.nl

Hebt u ook wel er eens last van een droge mond tijdens het duiken? Of maakt u lange duiken met de kans op dehydratatie? Dan hebben we hier voor u de oplossing: een drinkzakje dat u mee kunt nemen en onderwater gemakkelijk en eenvoudig uit kunt drinken. Daarnaast is uit diverse onderzoeken gebleken dat regelmatig drinken onderwater de kans op decompressieziekte aanzienlijk kan verminderen. ‘Dive and Drink’ is in diverse landen en onder diverse omstandigheden uitvoerig getest en er is een medisch dossier opgemaakt met betrekking tot efficiëntie en hygiëne.

Altijd al iets spectaculairs met uw bedrijf of vereniging willen doen? Een publiekstrekker voor opendag, braderie, demonstraties, feest, ontspanning en evenementen!

Tankdiving.nl is gespecialiseerd in de verhuur van duiktanks en alle bijkomende diensten! Onze duiktanks zijn geschikt voor alle vormen van wateractiviteiten met als specialiteit duiken! Door de filterinstallatie, boven en onderwaterverlichting en verwarming, is de tank ook als mobiel zwembad zeer geschikt!

StickerCompany Let's stick together produceert stickers, door de juiste creative toepassingen op zelfklevende materialen in diverse druktechnieken uit het grootste assortiment van Nederland. Beperkingen zijn er niet meer want ze leveren digitaal al "van 1 tot 1 miljoen". Vinyl-stickers, labels en etiketten voor binnen als duurzaam buiten, stickers op rol en etiketten op vel.Zij staan achter onze kwaliteit, echte service en correcte leveringen van het eerste tot het laatste exemplaar zodat ook uw product en imago voldoet. StickerCompany: verstand van zelfklevend.

Bent u een fanatiek duiker? Dan houdt u alle gemaakte duiken bij en maakt u veel mee. Wat is er dan handiger en leuker om alle benodigde duikgegevens en wat u tijdens die duiken beleeft in een apart logboek bij te houden? Dat kan nu in een nieuw duiklogboek: klein, handzaam losbladig systeem met transparante kaft en gekleurd schutblad met plek voor je duikbrevet. Je kan iedere gemaakte duik invullen en persoonlijke aantekeningen toevoegen. Er is een mogelijkheid tot een voorgedrukt gepersonaliseerd voorblad met pasfoto. Duiklogboek vol? Je kan gewoon een nieuwe inhoud nabestellen.

Bij Onderwaterhuis.NL kunt u terecht voor een eerlijk en deskundig advies over digitale foto- en videoapparatuur voor boven èn onder water. Onderwaterfotografie en onderwatervideografie worden steeds populairder. Vele duikers willen de prachtige onderwaterwereld vastleggen tijdens vakantie of een duik in eigen land en gaan vervolgens veelal niet meer zonder camera het water in. Ook alle accessoires zoals flitsers, lenzen, filters, geheugenkaartjes, batterijladers en reserve onderdelen kunt u in het assortiment vinden. De huiskreet van onderwaterhuis.nl zegt alles; Onderwaterfotografie en -video is onze passie en ons vak!

Duikgadgets

Geadviseerde Duikgadgets

De onderstaande bedrijven zijn partner van onze site. Alle Duiklucht Gadgetpartners staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring in hun vakgebied. Tevens hebben wij ruime ervaring met de producten en diensten van alle geadviseerde Duiklucht Gadgetpartners. Maak van duiken een lifestyle en onderscheid je van andere duikers met de unieke producten die door onze partners worden aangeboden.
                                                            

Het adres voor duikstempels, keuze uit veel leuke logo's voor op uw stempel. U krijgt altijd een offerte met drukproef van de stempel. Snelle levering, prima kwaliteit. Bij bestelling via internet altijd 10% korting.